torstai 10. lokakuuta 2013

Ruusupavusta- ruusupavuksi


Kun laitan tämän multaan

Tämä papu itää ja kasvaa



Ja se kiemurtelee korkealle katolle.

Häkkyrän ympärille.

Penkin taustalle.

Perhonen pölyttää sen kukkaa.


Kukasta kasvaa palkoja.

Minä keräsin palot ja aukaisin ne. Sisältä löysin,

Näin ihanan värisiä papuja. 

Jotka ovat houkuttelevan näköisiä.
Ne on kyllä keitettynä syötäviäkin, mutta raakana myrkyllisiä.
täällä lisää pavusta ja reseptejä.Itse en ole niitä koskaan syönyt.

Tällainen oli pavun kasvu.
Mutta näitä Ranskanpastillejä nyt nautiskelen.


Kiitos  Reijo ja Marjatta ♥ näistä makeista Ranskanpastilleista.

Makoisia päiviä täällä vieraileville!


10 kommenttia:

Marja-Leena kirjoitti...

Kylläpä nuo pavut osaavatkin olla kauniita!

seijastiina kirjoitti...

Upea ruusupapu ♥
Nuo ovat kuin kauneimpia kiviä astiassa, ihanat!
Oikein kauniit kuvat ja ihanasti kerrottu, tykkäsin paljon, kiitos Sylvi.
Hyvää viikonloppua sinulle ja perheellesi ♥

Sussi kirjoitti...

pavut ovat tavattoman hyviä, itse teen niistä paljon ruokaa.

Upea kuvasarja!

Sirpa kirjoitti...

Kauniita ruusunpapuja!
Mukavaa viikonloppua!

ritva kirjoitti...

Kauniita papuja.Hyvää loppuviikkoa.♥

Minttuli kirjoitti...

Mukava kuvakertomus ruusupavun kasvusta ja sadosta! Joka vuosi laitan minäkin tätä kaunista kasvia kiipeilemään korkeuksiin:)
Satoa en ole maistellut.
Hyvää syksyista viikonloppua!

Myrsky ja Minna kirjoitti...

Minäkään en ole tuommoisia papuja syönyt, enemmän noita ranskalaisia pastilleja.

A kirjoitti...

Upea on ruusupapusi, Sylvi:)
Ihanaa viikonloppua sinulle & perheellesi!

♥♥♥

sylvi kirjoitti...

Marja-Leena, kiitos♥, ovat kyllä ihanan värisiä


Seija Torpströn, pidän niitä kulhossa koristeena. Minäkin tykkään niistä.
Kiitos oikein mukavaa ja aurinkoista viikonloppua sinulle Seija♥.


Sussi, Kiitos ♥
Minäkin tykkään pavuista, mutta olen ostanut kaupasta sillä en tiennyt että näitäkin voi syödä keitettynä. Ensivuonna kyllä keitän omista.


Sirpa, kiitos samoin sinulle mukavaa viikonloppua♥


Ritva, kiitos samoin♥



Minttuli, kiitos♥
Ensivuonna aijon keittää papuja ja syötä, sillä luulin ettei näitä voi syödä, mutta kyllä kuulemma voi kun ensin keittää.
Raakana ovat myrkyllisiä.

Kiitos samoin mukavaa viikonloppua!♥


Myrsky ja Minna, joo Ranskalaiset pastillit ovatkin hyviä, nami♥



Aili Muommo kiitos paljon.
Sinulle ja perheellesi myös ihanaa viikonloppua.
Tänne on ainakin luvattu kaunista ilmaa.♥







Irma kirjoitti...

Kauniita on ruusupapu kasvi
ensi kevänä minäkin laitan kasvamaan
Hyvää ja kaunista viikonloppua:)