tiistai 9. syyskuuta 2014

Kurpitsan jalostus.

Tänään lähti pumpan, tai suomeksi kurpitsan, jalostus käyntiin. Painoi 16 kg. Teimme puolet siitä, Kurpitsa, sipuli lisäkettä. 15 litran kattilaan ei mahtunut enempää. Hyvää tuli.Toistakymmentä isoa kurpitsaa on vielä jäljellä






Kurpitsasta voi tehdä paljon hyvää.

Mitä sinä teet jos sinulla on kurpitsaa?

6 kommenttia:

Kruunu Vuokko kirjoitti...

Onpa herkullisen näköiset kurpitsasäilykkeet. Itse en koskaan ole tullut kasvattaneeksi kurpitsaa. Ei edes koriste sellaisia.

Tuula kirjoitti...

Tulee mahdoton määrä kurpitsa lisukkeita :) Meillä ei ole kurpitsaa, joskus olen tehnyt hilloa, kun sain kurpitsaa naapurilta, mutten enää muista kuinka sitä tein :)

orvokki kirjoitti...

Jo on mahdottoman iso kurpitsa. Mahdatteko ehtiä syödä kaikki talven aikana, jos ja kun teet kaikista kurpitsoista jotain.

ritva kirjoitti...

Ompa iso kurpitsa,hyvää lisuketta tulee.Minäkin tein kurpitsa pikkelsiä,hyvää tuli.Mukavaa loppuviikkoa.♥

Aili Mummo kirjoitti...

Olen keittänyt kurpitsapuolukkahilloa, mies tykkää kovasti siitä, ja minäkin:)

Pikkelsiä tein joskus ennen, mutta en enää!

Kaunista viikkoa sinulle, Sylvi! ♥♥

sylvi kirjoitti...

KIITOS YSTÄVÄT.♥
JAA NÄITÄ KURPITOJA TARVITSEVILLE.