tiistai 9. syyskuuta 2014

Kurpitsan jalostus.

Tänään lähti pumpan, tai suomeksi kurpitsan, jalostus käyntiin. Painoi 16 kg. Teimme puolet siitä, Kurpitsa, sipuli lisäkettä. 15 litran kattilaan ei mahtunut enempää. Hyvää tuli.Toistakymmentä isoa kurpitsaa on vielä jäljellä






Kurpitsasta voi tehdä paljon hyvää.

Mitä sinä teet jos sinulla on kurpitsaa?

6 kommenttia:

  1. Onpa herkullisen näköiset kurpitsasäilykkeet. Itse en koskaan ole tullut kasvattaneeksi kurpitsaa. Ei edes koriste sellaisia.

    VastaaPoista
  2. Tulee mahdoton määrä kurpitsa lisukkeita :) Meillä ei ole kurpitsaa, joskus olen tehnyt hilloa, kun sain kurpitsaa naapurilta, mutten enää muista kuinka sitä tein :)

    VastaaPoista
  3. Jo on mahdottoman iso kurpitsa. Mahdatteko ehtiä syödä kaikki talven aikana, jos ja kun teet kaikista kurpitsoista jotain.

    VastaaPoista
  4. Ompa iso kurpitsa,hyvää lisuketta tulee.Minäkin tein kurpitsa pikkelsiä,hyvää tuli.Mukavaa loppuviikkoa.♥

    VastaaPoista
  5. Olen keittänyt kurpitsapuolukkahilloa, mies tykkää kovasti siitä, ja minäkin:)

    Pikkelsiä tein joskus ennen, mutta en enää!

    Kaunista viikkoa sinulle, Sylvi! ♥♥

    VastaaPoista
  6. KIITOS YSTÄVÄT.♥
    JAA NÄITÄ KURPITOJA TARVITSEVILLE.

    VastaaPoista

KIITOS KOMMENTISTASI ♥