Tänään oli sitten taas jatkettava jalostusta.
Höyrytin ne mehuksi. |
Karviaiset eivät ole ihan kypsiä. Ne kerätään ensiviikolla. No mitä Suloseni teki? z Hän meni aamusta vattupensaikkoon. Saiko hän mitään? Ämpärillisen toi kotia. |
Tarkkaan käy läpi vielä kotonakin. |
Sitten keitti hilloksi, 11purkkia. Nyt kyllä riittää talveksi, nyt on yhteensä 33 purkkia kellarissa. |
Kävin katsomassa miten kurpitsat kasvaa ja kyllähän ne. Tässä on isoin. |
Physalis on antanut paljon hedelmää. |
Ainakaan ruoka, juomat ja hillot eivät teiltä lopu kesken..;)
VastaaPoistaOikein mukavaa viikonloppua teille ahkerille ihmisille<3
Nyt teillä on vitamiinit talven varalle valmiina. Hienoa.
VastaaPoistaToivottavasti osutte oikeaan bussiin.
Kylläpä te olette ahkeroineet! Talvella saatte sitten nauttia kesän antimista.
VastaaPoistaOli kiva lukea, että linnutkin saivat marjoja:)
Karviaiset kypsiä -- olette etuajassa!
VastaaPoistaVau, mikä herkullinen postaus, Sylvi, sinulla on mtä mainioin blogi, paljon mielenkiintoisia aiheita ja ajankohtaisia.
VastaaPoistaPaljon hyvää luonnosta, nams hilloa :P
Nyt on meilläkin tänä vuonna marjoja kerätä, itse hiukan vattua ja mustikkaa, ihan omiksi tarpeiksi, ja kurkkua säilön, valkosipulikurkkua.. oi himottakin ajatus tehdä postaus, vaa nyt en kerkiä vielä...:)